Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 10 18 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 1 1 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 0 0 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 2 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 2 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 0 1 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 5 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 4 1 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 4 0 - -