Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 22 57 18 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 27:31 Синђелић 4 2 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка 0 1 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 3 0 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 5 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 2 1 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 1 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 2 0 - -
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 2 1 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 0 1 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 4 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 6 2 - -
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 0 1 - -
13.kolo Црвенка 28:27 Синђелић 2 2 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 3 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 2 3 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 2 1 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 3 1 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 7 0 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 2 1 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 3 0 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 2 0 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 3 0 - -