Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 22 66 19 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 27:31 Синђелић 6 2 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка 3 1 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 7 0 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 2 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 4 1 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 2 0 - -
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 2 0 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 7 1 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 3 2 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 6 1 - -
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 3 2 - -
13.kolo Црвенка 28:27 Синђелић 2 1 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 5 1 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 5 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 1 1 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 1 2 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 2 1 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 2 1 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 2 1 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 1 1 - -