Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 10 38 0 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 3 0 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 2 0 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 9 0 -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 5 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 2 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 4 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 4 0 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 0 0 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 2 0 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 7 0 - -