Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 10 10 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 27:31 Синђелић 0 1 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 1 1 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 2 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 1 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 3 0 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 0 0 - -
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 0 0 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 2 0 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 1 0 - -