Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 19 0 0 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 0 0 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 0 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 0 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 0 0 - -
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 0 0 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 0 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 0 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 0 0 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 0 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 0 0 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 0 0 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 0 0 -