Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 9 2 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 27:31 Синђелић 0 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 0 0 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 0 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 2 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 0 1 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 0 0 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 0 0 - -

Остали играчи клуба