Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 4 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 0 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 0 0 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 0 0 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 0 0 - -