Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 8 12 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 1 1 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 2 1 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 2 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 1 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 3 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 3 1 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 0 0 - -