Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 14 50 4 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 8 1 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 4 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
12.kolo Синђелић 28:21 Морава 4 1 - -
13.kolo Црвенка 28:27 Синђелић 9 0 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 2 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 1 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 6 2 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 5 0 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 0 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 3 0 - -
22.kolo Врбас ПЕТРОЛ 23:29 Синђелић 8 0 - -