Север - Центар / Север - Центар

Табела

Клуб одиг. поб нер пор гол+ гол- раз бод
1
Колубара
22
15 5 2 637 546 +91 35
2
Кикинда Гриндекс
22
15 5 2 657 591 +66 35
3
Црвенка Jaffa
22
14 6 2 660 611 +49 34
4
Инђија
22
14 4 4 651 598 +53 32
5
Врбас
22
15 1 6 728 597 +131 31
6
Спартак
22
11 4 7 614 524 +90 26
7
Лавови
22
9 3 10 566 570 -4 21
8
Лавови БП
22
7 1 14 614 664 -50 15
9
Раднички
22
5 3 14 639 702 -63 13
10
Сивац 69 Мили Дар
22
4 2 16 585 662 -77 10
11
Херцеговац
22
3 2 17 568 715 -147 8
12
Синђелић
22
1 2 19 563 702 -139 4