Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 14 12 4 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 27:31 Синђелић 4 0 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка Jaffa 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 0 0 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 0 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 1 1 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 1 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 1 1 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 0 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
19.kolo Синђелић 29:23 Уб 2 1 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:22 Синђелић 2 1 - -
21.kolo Синђелић 30:25 Вождовац 2012 1 0 - -