Синђелић, Београд

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Синђелић 10 3 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 0 1 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 0 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 0 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 3 0 - -
8.kolo Уб 23:20 Синђелић 0 0 - -
9.kolo Синђелић 15:29 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
10.kolo Вождовац 2012 22:26 Синђелић 0 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -