Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 2 2 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Смедерево 29:30 Морава 0 0 - -
13.kolo Колубара 27:26 Смедерево 2 0 - -