Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 10 2 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 1 0 - -
2.kolo Смедерево 21:32 Колубара 0 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 0 0 - -
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка Jaffa 0 0 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 0 0 - -
9.kolo Смедерево 23:25 Југовић 0 1 - -
10.kolo Лавови БП 32:23 Смедерево 1 0 - -
11.kolo Смедерево 18:24 Јединство 0 0 - -