Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 1 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 0 0 - -