Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 3 5 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 0 0 - -
2.kolo Смедерево 21:32 Колубара 4 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 1 0 - -