Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 6 20 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 3 1 - -
2.kolo Смедерево 21:32 Колубара 2 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 1 1 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 7 0 - -
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка 1 0 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 6 0 - -