Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 12 47 8 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 7 1 - -
2.kolo Смедерево 21:32 Колубара 1 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 3 3 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 0 1 - -
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка Jaffa 6 0 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 4 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 8 1 - -
9.kolo Смедерево 23:25 Југовић 3 0 - -
10.kolo Лавови БП 32:23 Смедерево 5 1 - -
11.kolo Смедерево 18:24 Јединство 3 0 - -
12.kolo Смедерево 29:30 Морава 5 0 - -
13.kolo Колубара 27:26 Смедерево 2 1 - -