Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 10 33 5 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 2 0 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 6 1 - -
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка Jaffa 1 2 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 2 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 8 0 -
9.kolo Смедерево 23:25 Југовић 7 0 - -
10.kolo Лавови БП 32:23 Смедерево 3 0 - -
11.kolo Смедерево 18:24 Јединство 2 0 - -
12.kolo Смедерево 29:30 Морава 0 2 - -
13.kolo Колубара 27:26 Смедерево 2 0 - -