Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 4 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Морава 28:25 Смедерево 0 0 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 0 0 - -
11.kolo Смедерево 18:24 Јединство 0 0 - -