Црвенка, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка 10 40 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
13.kolo Црвенка 28:27 Синђелић 0 0 - -
14.kolo Апатин 28:23 Црвенка 2 0 - -
15.kolo Црвенка 31:32 Уб 3 0 - -
16.kolo Кикинда Гриндекс 30:22 Црвенка 8 0 - -
17.kolo Црвенка 35:28 Вождовац 2012 6 1 - -
18.kolo Врбас ПЕТРОЛ 32:28 Црвенка 4 1 - -
19.kolo Црвенка 40:25 Морава 3 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка 6 0 - -
21.kolo Инђија 27:24 Црвенка 3 0 - -
22.kolo Црвенка 35:36 Сивац 69 5 0 - -