Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 11 28 9 1 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка Jaffa 31:26 Колубара 4 1 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка Jaffa 2 1 - -
3.kolo Црвенка Jaffa 35:26 Апатин 2 3 - -
4.kolo Уб 31:30 Црвенка Jaffa 4 1 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 22:25 Кикинда Гриндекс 0 1 - -
6.kolo Вождовац 2012 33:36 Црвенка Jaffa 4 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:34 Врбас ПЕТРОЛ 4 0 - -
8.kolo Морава 23:34 Црвенка Jaffa 3 1 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 0 0 -
10.kolo Црвенка Jaffa 40:27 Инђија 2 0 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка Jaffa 3 1 - -