Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 11 95 1 0 3

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка Jaffa 31:26 Колубара 4 0 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка Jaffa 8 0 - -
3.kolo Црвенка Jaffa 35:26 Апатин 13 0 -
4.kolo Уб 31:30 Црвенка Jaffa 6 0 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 22:25 Кикинда Гриндекс 6 0 - -
6.kolo Вождовац 2012 33:36 Црвенка Jaffa 7 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:34 Врбас 7 1 - -
8.kolo Морава 23:34 Црвенка Jaffa 11 0 -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 13 0 - -
10.kolo Црвенка Jaffa 40:27 Инђија 8 0 - -
11.kolo Сивац 69 Мили Дар 30:33 Црвенка Jaffa 12 0 -