Црвенка, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка 1 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка 31:26 Колубара 0 0 - -