Црвенка, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка 13 17 6 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка 31:26 Колубара 0 0 - -
8.kolo Морава 23:34 Црвенка 3 0 - -
9.kolo Црвенка 30:22 Смедерево 2 0 - -
10.kolo Црвенка 40:27 Инђија 0 2 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка 4 0 - -
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка 3 1 - -
13.kolo Црвенка 28:27 Синђелић 1 1 - -
14.kolo Апатин 28:23 Црвенка 0 0 - -
15.kolo Црвенка 31:32 Уб 4 0 - -
16.kolo Кикинда Гриндекс 30:22 Црвенка 0 1 - -
17.kolo Црвенка 35:28 Вождовац 2012 0 0 - -
18.kolo Врбас ПЕТРОЛ 32:28 Црвенка 0 1 - -
19.kolo Црвенка 40:25 Морава 0 0 - -