Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 22 143 17 0 2

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка Jaffa 31:26 Колубара 9 1 -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка Jaffa 5 3 - -
3.kolo Црвенка Jaffa 35:26 Апатин 3 0 - -
4.kolo Уб 31:30 Црвенка Jaffa 7 0 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 22:25 Кикинда Гриндекс 3 0 - -
6.kolo Вождовац 2012 33:36 Црвенка Jaffa 8 3 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:34 Врбас ПЕТРОЛ 7 2 - -
8.kolo Морава 23:34 Црвенка Jaffa 4 2 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 4 0 - -
10.kolo Црвенка Jaffa 40:27 Инђија 8 1 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка Jaffa 5 0 - -
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка Jaffa 6 1 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 11 0 - -
14.kolo Апатин 28:23 Црвенка Jaffa 8 0 - -
15.kolo Црвенка Jaffa 31:32 Уб 5 1 - -
16.kolo Кикинда Гриндекс 30:22 Црвенка Jaffa 5 0 - -
17.kolo Црвенка Jaffa 35:28 Вождовац 2012 14 0 -
18.kolo Врбас ПЕТРОЛ 32:28 Црвенка Jaffa 5 0 - -
19.kolo Црвенка Jaffa 40:25 Морава 7 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка Jaffa 8 1 - -
21.kolo Инђија 27:24 Црвенка Jaffa 4 1 - -
22.kolo Црвенка Jaffa 35:36 Сивац 69 7 1 - -