Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 3 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
14.kolo Апатин 28:23 Црвенка Jaffa 0 0 - -
16.kolo Кикинда Гриндекс 30:22 Црвенка Jaffa 0 0 - -
17.kolo Црвенка Jaffa 35:28 Вождовац 2012 0 0 - -