Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 13 26 4 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка Jaffa 31:26 Колубара 2 0 - -
2.kolo Синђелић 29:27 Црвенка Jaffa 3 0 - -
3.kolo Црвенка Jaffa 35:26 Апатин 2 0 - -
4.kolo Уб 31:30 Црвенка Jaffa 3 1 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 22:25 Кикинда Гриндекс 5 0 - -
6.kolo Вождовац 2012 33:36 Црвенка Jaffa 2 1 - -
8.kolo Морава 23:34 Црвенка Jaffa 3 0 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 2 1 - -
10.kolo Црвенка Jaffa 40:27 Инђија 0 0 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка Jaffa 0 0 - -
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка Jaffa 0 0 - -
13.kolo Црвенка Jaffa 28:27 Синђелић 2 1 - -
15.kolo Црвенка Jaffa 31:32 Уб 2 0 - -