05/03/2022 19:00h

СЦ "Језеро", Бранка Вујина бб

14.коло

Кикинда Гриндекс

V/S 33 : 27

(19:8)

Врбас ПЕТРОЛ

Додатне информације
Број гледалаца: A судија: Боричић Марко
Б судија: Марковић Дејан
Делегат: Перић Дејан
Записник