Врбас, Врбас

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Врбас 20 1 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Врбас 26:31 Апатин 0 0 - -
2.kolo Уб 30:34 Врбас 0 0 - -
3.kolo Врбас 31:31 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
4.kolo Вождовац 2012 35:39 Врбас 0 0 - -
5.kolo Врбас 25:29 Смедерево 0 0 - -
6.kolo Врбас 31:28 Морава 0 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:34 Врбас 0 0 - -
8.kolo Врбас 34:29 Инђија 0 0 - -
9.kolo Сивац 69 Мили Дар 35:34 Врбас 0 0 - -
10.kolo Врбас 27:26 Колубара 0 0 - -
11.kolo Синђелић 25:27 Врбас 0 0 - -
12.kolo Апатин 26:26 Врбас 0 0 - -
13.kolo Врбас 24:23 Уб 0 0 - -
14.kolo Кикинда Гриндекс 33:27 Врбас 0 0 - -
15.kolo Врбас 36:25 Вождовац 2012 1 0 - -
17.kolo Морава 32:30 Врбас 0 0 - -
18.kolo Врбас 32:28 Црвенка Jaffa 0 0 - -
20.kolo Врбас 29:31 Сивац 69 Мили Дар 0 0 - -
21.kolo Колубара 32:27 Врбас 0 0 - -
22.kolo Врбас 23:29 Синђелић 0 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Врбас 5 0 0 0 0 Detaljnije