Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 11 19 1 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
7.kolo Сивац 69 21:31 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
9.kolo Сивац 69 35:34 Врбас ПЕТРОЛ 6 0 -
10.kolo Морава 33:27 Сивац 69 3 0 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка Jaffa 2 1 - -
12.kolo Сивац 69 33:34 Инђија 0 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 5 0 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 0 0 - -
16.kolo Апатин 34:25 Сивац 69 2 0 - -
17.kolo Сивац 69 36:32 Уб 1 0 - -