Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 9 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
9.kolo Сивац 69 35:34 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
12.kolo Сивац 69 33:34 Инђија 0 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 0 0 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 0 0 - -
16.kolo Апатин 34:25 Сивац 69 0 0 - -
19.kolo Сивац 69 32:32 Вождовац 2012 0 0 - -
20.kolo Врбас ПЕТРОЛ 29:31 Сивац 69 0 0 - -
21.kolo Сивац 69 33:30 Морава 0 0 - -