Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 22 55 5 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 0 0 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 7 0 - -
3.kolo Сивац 69 30:27 Колубара 0 0 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Сивац 69 33:25 Апатин 1 0 - -
6.kolo Уб 35:26 Сивац 69 0 0 - -
7.kolo Сивац 69 21:31 Кикинда Гриндекс 1 0 - -
8.kolo Вождовац 2012 24:22 Сивац 69 0 0 - -
9.kolo Сивац 69 35:34 Врбас ПЕТРОЛ 2 1 - -
10.kolo Морава 33:27 Сивац 69 0 0 - -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка 1 0 - -
12.kolo Сивац 69 33:34 Инђија 6 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 5 0 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 0 0 - -
15.kolo Сивац 69 34:34 Синђелић 4 1 - -
16.kolo Апатин 34:25 Сивац 69 4 0 - -
17.kolo Сивац 69 36:32 Уб 5 1 - -
18.kolo Кикинда Гриндекс 27:19 Сивац 69 0 0 - -
19.kolo Сивац 69 32:32 Вождовац 2012 4 1 - -
20.kolo Врбас ПЕТРОЛ 29:31 Сивац 69 3 0 - -
21.kolo Сивац 69 33:30 Морава 8 1 - -
22.kolo Црвенка 35:36 Сивац 69 4 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 19 13 1 0 0 Detaljnije