Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 13 15 15 1 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 3 2 - -
3.kolo Сивац 69 30:27 Колубара 0 1 - -
4.kolo Синђелић 28:29 Сивац 69 0 1 - -
5.kolo Сивац 69 33:25 Апатин 0 1 - -
6.kolo Уб 35:26 Сивац 69 2 1 - -
7.kolo Сивац 69 21:31 Кикинда Гриндекс 2 0 - -
9.kolo Сивац 69 35:34 Врбас ПЕТРОЛ 3 1 - -
10.kolo Морава 33:27 Сивац 69 1 2 -
11.kolo Сивац 69 30:33 Црвенка Jaffa 2 2 - -
12.kolo Сивац 69 33:34 Инђија 0 2 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 2 1 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 0 1 - -
16.kolo Апатин 34:25 Сивац 69 0 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 10 14 11 0 0 Detaljnije