Колубара, Лазаревац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Колубара 14 34 6 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
8.kolo Кикинда Гриндекс 32:26 Колубара 2 1 - -
9.kolo Колубара 32:21 Вождовац 2012 4 0 - -
10.kolo Врбас ПЕТРОЛ 27:26 Колубара 0 0 - -
11.kolo Колубара 27:29 Морава 1 1 - -
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка 1 1 - -
13.kolo Инђија 27:24 Колубара 3 1 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 9 0 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 0 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 1 0 - -
18.kolo Уб 26:30 Колубара 0 0 - -
19.kolo Колубара 24:25 Кикинда Гриндекс 1 0 - -
20.kolo Вождовац 2012 27:33 Колубара 7 1 - -
21.kolo Колубара 32:27 Врбас ПЕТРОЛ 1 1 - -
22.kolo Морава 25:25 Колубара 4 0 - -