Колубара, Лазаревац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Колубара 21 66 4 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Црвенка 31:26 Колубара 1 1 - -
2.kolo Колубара 29:29 Инђија 8 0 - -
3.kolo Сивац 69 30:27 Колубара 7 0 - -
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 2 0 - -
5.kolo Колубара 28:28 Синђелић 5 0 - -
6.kolo Апатин 24:20 Колубара 2 0 - -
7.kolo Колубара 25:28 Уб 2 0 - -
8.kolo Кикинда Гриндекс 32:26 Колубара 0 0 - -
9.kolo Колубара 32:21 Вождовац 2012 4 0 - -
10.kolo Врбас ПЕТРОЛ 27:26 Колубара 4 1 - -
11.kolo Колубара 27:29 Морава 5 0 - -
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка 2 0 - -
13.kolo Инђија 27:24 Колубара 0 0 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 5 0 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 5 1 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 2 0 - -
17.kolo Колубара 35:29 Апатин 3 0 - -
18.kolo Уб 26:30 Колубара 1 0 - -
19.kolo Колубара 24:25 Кикинда Гриндекс 5 0 - -
20.kolo Вождовац 2012 27:33 Колубара 1 0 - -
21.kolo Колубара 32:27 Врбас ПЕТРОЛ 2 1 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Колубара 19 52 16 0 3 Detaljnije