Колубара, Лазаревац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Колубара 10 4 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Колубара 27:22 Црвенка 0 0 - -
13.kolo Инђија 27:24 Колубара 0 0 - -
14.kolo Колубара 35:29 Сивац 69 1 0 - -
16.kolo Синђелић 25:27 Колубара 0 0 - -
17.kolo Колубара 35:29 Апатин 0 0 - -
18.kolo Уб 26:30 Колубара 0 0 - -
19.kolo Колубара 24:25 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
20.kolo Вождовац 2012 27:33 Колубара 3 1 - -
21.kolo Колубара 32:27 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
22.kolo Морава 25:25 Колубара 0 2 - -