Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 5 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 0 0 - -
2.kolo Колубара 29:29 Инђија 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 0 0 - -
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 0 0 - -
5.kolo Инђија 33:29 Уб 0 0 - -

Остали играчи клуба