Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 3 11 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 5 0 - -
5.kolo Инђија 33:29 Уб 4 0 - -
7.kolo Инђија 39:27 Вождовац 2012 2 0 - -

Остали играчи клуба