Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 9 22 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 7 0 - -
2.kolo Колубара 29:29 Инђија 3 0 - -
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 1 1 - -
5.kolo Инђија 33:29 Уб 2 0 - -
6.kolo Кикинда Гриндекс 25:18 Инђија 0 0 - -
7.kolo Инђија 39:27 Вождовац 2012 6 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 34:29 Инђија 2 1 - -
9.kolo Инђија 28:31 Морава 1 1 - -
10.kolo Црвенка 40:27 Инђија 0 0 - -

Остали играчи клуба