Јагодина, Јагодина

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Јагодина 9 23 5 0 2

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Хајдук Вељко 30:21 Јагодина 1 0 - -
2.kolo Јагодина 26:29 Куршумлија 3 0 - -
3.kolo Врање 1957 22:24 Јагодина 0 1 - -
4.kolo Златар 30:27 Јагодина 0 0 - -
5.kolo Јагодина 33:24 Житорађа 0 1 - -
6.kolo Бела Паланка 31:28 Јагодина 1 0 - -
7.kolo Јагодина 29:27 Топличанин 6 1 -
8.kolo Мокра Гора 34:28 Јагодина 3 1 - -
9.kolo Јагодина 23:23 Јастребац 9 1 -

Остали играчи клуба