Јагодина, Јагодина

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Јагодина 22 88 2 0 1

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Хајдук Вељко 30:21 Јагодина 2 0 - -
2.kolo Јагодина 26:29 Куршумлија 2 0 - -
3.kolo Врање 1957 22:24 Јагодина 6 0 - -
4.kolo Златар 30:27 Јагодина 2 0 - -
5.kolo Јагодина 33:24 Житорађа 2 0 - -
6.kolo Бела Паланка 31:28 Јагодина 5 0 - -
7.kolo Јагодина 29:27 Топличанин 1 0 - -
8.kolo Мокра Гора 34:28 Јагодина 3 0 - -
9.kolo Јагодина 23:23 Јастребац 2 1 - -
10.kolo Металац 21:18 Јагодина 0 0 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 4 1 - -
12.kolo Јагодина 23:29 Хајдук Вељко 6 0 - -
13.kolo Куршумлија 38:29 Јагодина 5 0 - -
14.kolo Јагодина 31:29 Врање 1957 6 0 - -
15.kolo Јагодина 35:30 Златар 11 0 -
16.kolo Житорађа 22:22 Јагодина 7 0 - -
17.kolo Јагодина 35:39 Бела Паланка 4 0 - -
18.kolo Топличанин 32:19 Јагодина 8 0 - -
19.kolo Јагодина 28:32 Мокра Гора 3 0 - -
20.kolo Јастребац 25:25 Јагодина 4 0 - -
21.kolo Јагодина 24:27 Металац 5 0 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 0 0 - -

Остали играчи клуба