Јагодина, Јагодина

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Јагодина 18 13 3 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Јагодина 26:29 Куршумлија 0 0 - -
4.kolo Златар 30:27 Јагодина 0 0 - -
5.kolo Јагодина 33:24 Житорађа 0 1 - -
6.kolo Бела Паланка 31:28 Јагодина 0 0 - -
7.kolo Јагодина 29:27 0 0 - -
8.kolo Мокра Гора 34:28 Јагодина 0 0 - -
9.kolo Јагодина 23:23 Јастребац 0 0 - -
10.kolo Металац 21:18 Јагодина 0 0 - -
13.kolo Куршумлија 38:29 Јагодина 1 1 - -
14.kolo Јагодина 31:29 Врање 1957 1 0 - -
15.kolo Јагодина 35:30 Златар 6 0 - -
16.kolo Житорађа 22:22 Јагодина 0 0 - -
17.kolo Јагодина 35:39 Бела Паланка 3 0 - -
18.kolo 32:19 Јагодина 1 0 - -
19.kolo Јагодина 28:32 Мокра Гора 1 0 - -
20.kolo Јастребац 25:25 Јагодина 0 0 - -
21.kolo Јагодина 24:27 Металац 0 1 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 0 0 - -

Остали играчи клуба