Вести

Лозница дочекује Металац у борби за 3.место

Рукометаши Лознице ће у својој дворани данас од 20 часова дочекати екипу Металца и покушати да изненаде фаворизовану екипу из Краљева. Када погледамо статистику, ту је голман Лознице Немања Марјановић који је 6 пута био проглашен за играча утакмице. Немања Подрашчић је 3 пута проглашен за најбољег играча. На другој страни је Дејан Поповић са 4 МВП титуле. У ТОП 10 на листи стрелаца нема играча из Лознице али је ту играч Металца Ђорђе Гамбер. У рубици искључења играч Металца Бранко Вељовић је скупио 21 а његов саиграч Вукашин Поповић је стао на 17 али уз 3 црвена картона. Лозница је ове сезоне оба пута поражена од екипе из Краљева (34:29 и 22:33).

Урош Стевић који игра за Лозницу је утакмицу најавио за Рукометни Журнал:

Прву утакмицу за треће место Супер б лиге у групи “Исток - Запад” играмо на домаћем терену, где имамо велику подршку публике и очекујемо победу као и увек. Ослабљени смо за пар играча и шансу ће добити млађи играчи, свакако идемо на победу. Желимо да крај сезоне завршимо са победом и да сезону завршимо више него очекивано. Од екипе Металца смо изгубили у претходне две утакмице што говори да неће бити лако, тако да очекујемо једну борбену и чврсту утакмицу од почетка до краја.

Душан Митровић, играч Металца је такође говорио за Рукометни Журнал:

Моја очекивања за утакмицу против Лознице су да испоштујемо све што тренер тражи од нас да пружимо што бољу партију и да ако можемо донесемо кући победу и у бољој атмосфери дочекамо реванш и пред нашом публиком покушамо да освојимо то треће место и тиме крунишемо одличну сезону. Лозница је одлична екипа играју све боље како се сезона ближи крају и сигурно и они желе да победе.