Вести

Уб са Спартаком у борби за Аркус лигу

Рукометаши Уба дуго ће памтити ову сезону. Они су у 3. утакмици полуфиналне серије плеј – офа за улазак у виши ранг просто демолирали Црвенку резултатом 41:23 што им је највећа победа када бисмо погледали ближу историју овог клуба.

Играчи Дејана Лукића су озбиљно схватили овај дуел и у њега ушли врло мотивисано. „Веверице“ једноставно нису могле да нађу жељени ритам те домаћин води 5:2 у 9. минуту. У 20. минуту већ је било 12:7 а два минута раније је Егић добио црвенки картон због несмотреног ударца противничког играча. Од тог тренутка Црвенка стаје и Убљани одлазе на одмор са великом предношћу (17:9).

Све оно што су покушали Црвенчани у другом полувремену завршено је безуспешно. У 40. минуту је већ било 24:12 а затим и 26:12. Црвенка је само желела да што пре заврши ову агонију а на крају је домаћин славио са невероватних 41:23.

Код гостију је Драгиша Рачић постигао 5 голова док је домаћи састав до победе водио Душан Пановски са 9 голова. За играча утакмице проглашен је Лука Дробњаковић који је постигао 4 гола.