30/09/2023 18:00h

СX "Слободан Чиле Мишковић", Моше Пијаде 30, Црвенка

2.коло

Црвенка Jaffa

V/S 33 : 28

(19:13)

Синђелић

Додатне информације
Број гледалаца: 200 A судија: Тошковић Велимир
Б судија: Аврамовић Сретен
Делегат: Павловић Саша
Записник