Вести

Најава 12.кола СБРЛ Север - Центар - Владимир Драгићевић - тренер РК "Колубара"

Утакмицама 12.кола званично започињемо пролећни део првенства. Зимску паузу и прекид првенства због лоше епдемиолошке ситуације у том тренутку, многе екипе су искористиле како за одмор, тако и за довођење веома квалитетних појачања, а самим тим су наговестили и веома велику борбу екипа за што бољи пласман на крају сезоне. Замолили смо шефа стручног штаба РК "Колубара" Владимира Драгићевића да нам укратко прокоментарише парове овог кола.

СИВАЦ 69 – КОЛУБАРА

Екипа Сивца је у претходне две утакмице показала да је у завидној форми. Скуп искусних играча који су подређени колективу. Сигурно мојим играчима неће бити лако. Ово је одлична прилика да видимо колико је екипа Колубаре спремна за високе домете. Очекујем неизвесну утакмицу и верујем у победу своје екипе.

ЛАВОВИ БП – МАЧВА

Екипи Лавова бих дао предност у овом мечу, ако желе опстанак у лиги ово је идеална прилика за бодове.

ИНЂИЈА - ВОЖДОВАЦ 2012

Дуел екипа  које се налазе у средини табеле, које имају одличне појединце. Вождовац краси невероватна борбеност коју показују из меча у меч. Ипак благу предност бих дао домаћој екипи. Могуће је и нерешен исход.

ЈУГОВИЋ – СМЕДЕРЕВО

Ова утакмица је дерби кола. Екипе  које имају амбиције за улазак у виши ранг. Обе екипе су довеле по неколико квалитетних играча. Очекујем неизвесну утакмицу где је сваки исход могућ.

ВРБАС Петрол – МОРАВА

Опстанак у лиги је инператив за обе екипе. Морава је одлично почела други део сезоне. Врбасу су неопходни бодови, тако да од ове утакмице очекујем велико пожртвовање и борбу за сваку лопту обе екипе. Благу предност ипак дајем  гостима.

ЈЕДИНСТВО – УБ

Још једна утакмица екипа које се боре за опстанак. Екипа Уба се појачала са квалитетним играчима, и сигурно ће бити бољи него у јесењем делу сезоне. Остаје питање колико су спремни да свој квалитет покажу у овом мечу, обзиром да нису тренирали због корона вируса, који је захватио скоро целу екипу.