04/04/2024 20:00h

СЦ "Језеро", Бранка Вујина бб

22.коло

Кикинда Гриндекс

V/S 35 : 30

(20:13)

Синђелић

Додатне информације
Број гледалаца: 128 A судија: Колоски Јелена
Б судија: Жилевски Весна
Делегат: Исаиловић Дејан
Записник