Вести

Дарко Тривковић: Апетити су порасли

Инђија има неочекивано добар старт у Супер Б лиги. Ни у најлуђим сновима овај тим није могао да претпостави да ће на почетку лиге имати максималан учинак.

- Наше амбиције су на старту сезоне биле да прво некако саставимо тим и почнемо лигу. Потом да обезбедимо лаган опстанак, а под тим мислим да будемо на средини табеле. Међутим, како је шампионат кренуо, схватили смо да можемо и више, тако да ћемо покушати да обезбедимо плеј-оф – рекао је на почетку разговора тренер тима, рекао је Дарко Тривковић.

Порасли су апетити?

- Нећу да журим са тим, али зашто да не, момци су жељни доказивања. Циљ је да будемо међу седам, али ако се отвори идемо на једно од прва четири места.

На старту лиге сте направили два изненађења?

- Верујем да нико то није очекивао. Имамо млад тим, жељан доказивања, момци заиста желе и хоће да раде. Прав да кола су показали зрелост и паметну игру, јер победити Црвенку није мала ствар. Они су направили стабилан и искусан тим, тако да ова победа доста значи мојим момцима. Против Радничког смо одиграли такође добро, прво полувреме нешто слабије, али касније је све дошло на своје место. 

Наредни ривал је екипа Лавова?

- Чека нас окршај са два тима Лавова, најпре београдским, а потом и бачкопаланачким. Поштујем ривала, имају одличну екипу, младе момке и сјајног тренера. И њима је просек, као и нама, деветнаест година. Очекујем тешку и борбену утакмицу.

Ко су фаворити за плеј-оф?

- Врбас, Кикинда, Спартак и Црвенка имају подједнаке шансе и главни су фаворити, а мислим да ми можемо да помрсимо конце неким екипама и умешамо се у ту трку – рекао је Дарко Тривковић.